Cafe & Shop
RQT välkomnar dig med ett leende till vår kombinerade reception, café och shop. Här har vi det du behöver för att få ut så mycket som möjligt av din vistelse på RQT.

RQT Shop
Välkommen till vår shop. Hos oss kan du hyra padel- och tennisracketar. Vi har även padel- och tennisbollar till försäljning och oftast finns även möjlighet att köpa ”nästan nya” tennisbollar till halva priset! Självklart strängar vi om dina tennisracketar (läs mer nedan).

Här finns också ett mindre sortiment av väl utvalda padel- och tennisartiklar. Dessutom finns det möjlighet att enkelt beställa hem artiklar med hjälp av kunnig personal. Kom in till oss så berättar mer om hur du går tillväga.

Lämna in dina tennisracketar på RQT för strängning. Eller hyr vår maskin.
Det är enkelt och snabbt att få sina tennisracketar omsträngade på RQT. Lämna in dina racketar i shopen och hämta några dagar senare.

Är du själv en fena på att stränga och har egna senor kan du nu hyra vår maskin för endast 100 kr. Prata med vår personal så berättar vi mer.

Prislista racketsträngning >>

RQT Smash Café
Här finns ett utbud som gör att du säkerställer att din kost håller måttet som krävs för att kunna tillgodogöra dig bra och härlig tennis och padel träning. Här finns även möjlighet att slå sig ner och ta något gott och äta och dricka i fantastisk miljö medan du vilar ögonen på aktiviteten på banorna.