RQT – Kärnvärden
RQT:s kärnvärden är centrala och underliggande faktorer som genomsyrar hela vår verksamhet. Det är vad RQT står för, det som vägleder alla våra anställda och det som alla i vår verksamhet förväntas acceptera och respektera.

Respect
RQT:s syn är att respekt är A och O för framgång. Respekt mellan ledare och elev, respekt för varandra och respekt för motståndaren. Vi visar även respekt och ansvar för vår anläggning.

Quality
RQT älskar tävlingsmomentet och tror att känslan och spänningen i att tävla är det som motiverar medlemmarna att lägga ner den tid som det krävs för att nå sina resultat, oavsett nivå. Vi har en miljö som präglas av hög kvalitet i allt vi gör. Vi har en stark kultur där barn, ungdomar och vuxnas engagemang kombineras med en professionell verksamhet som skapar vinnare.

Together
RQT gillar racketsport men vi älskar tennis och padel och tillsammans känner vi glädje kring sporterna. En stor del av att känna glädje och vilja spela mer handlar om att lyckas. För att bli bra måste man träna. Tillsammans hjälper vi våra medlemmar att anpassa träningen efter sin ambition.

”Det här är en av Sveriges mest spännande tennissatsningar genom tiderna och jag är oerhört stolt och taggad att få vara med på resan.”

Julius Demburg- Verksamhetsansvarig, RQT