RQT Tennis Academy Program

Visionen för RQT Tennis Academy Program (RAP) är att skapa en stimulerande och inspirerande tränings- och tävlingsmiljö. Målet är att senast år 2030 få fram spelare som deltar i kval i Grand Slam-tävlingar. Vi vill bidra till att återskapa det svenska tennisundret genom att förändra arbetssättet kring våra yngre spelare som är beredda att satsa och älskar att tävla.  

Vi är RQT
Tennis Academy

Julius Demburg
Verksamhetsansvarig, RQT

Johan Landsberg
Tennis Director, RQT

RQT Academy Program

RQT Academy Program (RAP) vänder sig i första hand till barn 6-12 år (13 år). Vi har sedan en tydlig väg uppåt i åldrarna där vi genom tuff selektering väljer vilka som får stöd och satsning efter 14 års ålder.

Läs mer RQT Academy ProgramAnmäl dig till RQT Academy Program

RQT Academy Program: Pre Academy

Första steget i RQT Academy Program är RAP Pre Academy. Pre Academy vänder sig till alla barn 6-12 år (13 år) som redan nu vet att de vill nå sin fulla potential inom tennis.

Läs mer om RAP Pre AcademyAnmäl dig till RAP Pre Academy

RQT metoden

  • Respekt för medmänniskan och anläggningen.

  • Respekt för att agera och leva som man lär.

  • Respektera och behandla andra som du själv vill bli behandlad.

  • Kvalité genom hela verksamheten. Sömn-kost-träning samt hur vi behandlar och lyfter varandra på anläggningen.

  • Tillsammans kan vi göra underverk och nå nära allas drömmar och mål. Det viktiga är att ensam är stark men tillsammans är vi starkare.

  • Champion = Ambition-vägledning-insats.

”Jag är otroligt laddad och ser fram emot att leda denna unika satsning på RQT Stora Wäsby och hjälpa unga spelare att få nå sina drömmar med sin tennis. Genom respekt, kvalitet och att vi alla tillsammans jobbar mot samma mål kommer vi en dag få uppleva spelare från RQT Stora Wäsby som spelar Wimbledon!”

Johan Landsberg - Tennis Director, RQT Stora Wäsby