Christian Laning
Hallvärd, Tennis- & padeltränare

Bakgrund:
Brunnis som han även kallas från Upplands Väsby och som tillhör Stora Wäsby Tennisklubb sedan många år har stor entusiasm som tränare och människa. Brunnis skapar alltid en härlig trivsel omkring sig och är ett välkänt ansikte för dom flesta tennis intresserade runt Upplands Väsby med omnejd. Brunnis har spelat mest på klubbnivå med KM-titlar både i singel och dubbel i Väsby TK, Stora Wäsby TK och Edsvikens TK.

Arbetsuppgifter RQT:
Shop/Cafe Hallvärd. Padel- och tennistränare.

Ledarbakgrund:
Har jobbat som tennistränare till och från de senaste 40 åren på olika nivåer. Har genomgått tränarutbildning steg 1 och steg 2 hos Svenska tennisförbundet.

Allmänt:
Har varit en mångsysslare som jobbat inom transport och försäljning. Bor i Sollentuna och har en stor passion för sin egen tennis. Är en flitig deltagare i Stora Wäsbys serielag både för Herrar 45 och 55.

Varför gillar jag RQT:
Känslan när man kommer hit som medlem eller för att arbeta är densamma. Man vill vara här för det är så himla trevlig atmosfär. Härligt folk med samma intressen och en fantastisk anläggning på alla sätt och vis. Här spenderar man gärna massor av tid oavsett arbete eller nöje.

Profil elever:
Brunnis hjälper gärna vuxna, ungdomar och barn som är nybörjare eller de som spelat några år och vill snäppa upp sitt spel både i tennis och padel.

Prisbild: 650:-
Kontaktuppgifter:
mikael.brunsberg62@gmail.com
Tel: 070 092 19 96

Tillbaka