Julius Demburg
Verksamhetsansvarig,
Tennis- & padeltränare

Bakgrund:
Julius är född och uppvuxen i Trollbäcken, Tyresö. Där väcktes hans tidiga tennisintresse med en engagerad och tennis intresserad farmor. Julius har en lång och gedigen karriär som tränare och ledare. Meriterande spelare på nationell nivå både som junior och senior. JSM guldet 1990 i Västerås, dubbelspel tillsammans med Johan Landsberg rankas som den främsta personliga segern som aktiv spelare. Julius har under de 25 senaste åren arbetat med utveckling av spelare, individer, organisationer och produkter i olika konstellationer.

Arbetsuppgifter RQT:
Verksamhetsansvarig, TF Padel Director, Tennis & Padel tränare.

Ledarbakgrund:
Verksam som chefstränare respektive klubbchef under 10 år i ett flertal klubbar i Sverige. Under en period om sex år ansvarig för Junior Elit inom Svenska Tennisförbundet.

Landslagskapten för Sveriges vinnande pojklag 18 under Europamästerskapen 2009. Huvudtränare för Daniel Berta som samma år vann Franska mästerskapen för juniorer och avslutade året som världsetta.

Verksamhetsansvarig, tränare vid Riksidrottsgymnasiet i Lidköping under flertalet år.

Uppdrag med spelare på ITF-, Challenger- och ATP-touren.

Grundare och ägare av framgångsrika Lidingö Tennis Academy. En verksamhet med fokus på slag och rörelseteknik för alla åldrar.

Allmänt:
Brinner för att få ut varje individs fulla potential med utgångspunkt från dess egen ambitionsnivå. Vill i verksamheten integrera unga medlemmar med äldre för erfarenhetsutbyte. Älskar att umgås med sin familj, fru och tre barn. Då gärna i form av någon fysisk aktivitet eller över en god bit mat med nära och kära.

Varför gillar jag RQT:
RQT är ett unikt projekt som jag fått privilegiet att vara en del av. Det finns en gedigen tennishistoria och ett stort tennisintresse hos familjen som driver och äger Stora Wäsby Gård, vilket bidrar till ett stort engagemang och en stark vilja för alla inblandade parter att skapa en anläggning i absolut världsklass.

Profil elever:
Julius ger lektioner i Padel för nybörjare och medelgoda spelare. På tennisbanan ger Julius uteslutande lektioner till våra företagspartners.

Prisbild: 1050:-
Kontaktuppgifter:
julius@rqtstorawasby.se
Tel: 070 191 95 28

Tillbaka