Daniel Berta
‍‍‍Individuell tennistränare

Bakgrund:
Daniel har spelat tennis i hela sitt liv och varit oerhört framgångsrik som junior. Där var han 16 år gammal rankad etta i världen på juniorvärldsrankingen för 18 åringar 2009.

Vunnit Lag EM för 18 åringar 2009. Vinnare av franska mästerskapen som junior 2009. Samma år slutade Daniel som världsetta för juniorer. Samma år blev Daniel endast 16 år gammal uttagen till Davis Cup laget.

Daniel har efter sin karriär som spelare arbetat som tennistränare och parallellt med det utbildar han sig till lärare. Daniel arbetar som heltidstränare i Upsala och kommer finnas till hands för RQT begränsat antal timmar i veckan.

Arbetsuppgifter RQT:
Individuell tennistränare

Ledarbakgrund:
Har tränat Mikael Ymer på ATP touren och även varit tränare för flertalet juniorer som varit bland de främre i Sverige. Stor erfarenhet av individuell träning.

Allmänt:
Har familj och två barn ihop med ungdomskärleken Anna Berta. Bor utanför Upsala och jobbar heltid som tränare i Upsala. Daniel utbildar sig för närvarande till mellanstadielärare parallellt med sitt arbete som tränare. Tycker mycket om idrott och ser gärna på fotboll ihop med nära och kära.

Varför gillar jag RQT:
Fantastiskt spännande projekt med en vision som kittlar. Känns som en anläggningen har en enorm potential och väldigt kul att får vara en liten del av det här projektet framöver.

Profil elever:
För alla oavsett ålder och spelnivå. Viktigast är att du som elev är redo att jobba hårt under passen för att ta din tennis till nästa nivå.

Prisbild: 950:-
Kontaktuppgifter:
julius@rqtstorawasby.se
Tel: 070 191 95 28

Tillbaka