Välkommen till RQT Caroline!

RQT befinner sig i en spännande tillväxt- och utvecklingsfas. Nu välkomnar vi Caroline Andersson som ny Vice VD. Efter en noggrann och givande rekryteringsprocess har vi hittat den perfekta personen för rollen. Caroline, med över 20 års erfarenhet inom försäljning, projektledning, ekonomi, och marknadsföring, samt ett starkt intresse för racketsport, kommer att ansluta till vårt team den 5:e augusti. Hennes kompetens och lokala förankring i Upplands Väsby kommer göra henne till en ovärderlig tillgång för RQT. Välkommen Caroline! 

"Jag är oerhört glad och förväntansfull över att börja arbeta tillsammans med Caroline för att driva RQT AB framåt. Med hennes hjälp kommer vi att kunna utveckla alla delar av verksamheten ännu effektivare under andra halvåret", säger VD Julius Demburg.

“Jag ser fram emot att få jobba med alla på RQT och tillsammans med Julius fortsätta utveckla företaget. Under rekryteringsprocessen har det blivit tydligt att Julius och jag kompletterar varandra väldigt bra – både när det gäller våra erfarenheter och våra personliga styrkor. Jag är övertygad om att våra olika perspektiv kommer att bidra positivt till verksamheten”, hälsar en glad Caroline. 

Mer om Caroline

Caroline har i cirka 20 år arbetat med affärsutveckling,marknadsföring och försäljning. Hon är utbildad i företagsekonomi och strategisk marknadsföring. Caroline har också erfarenhet av att utveckla teams och förbättra processer och verksamheter. Hon är också van att implementera struktur och driva projekt. Utöver detta så har hon också drivit ett gym tillsammans med min styvpappa, varit hovmästare/bartender både här och där och arbetat med några av Sveriges största event. Tro det eller ej, men Caroline har lanserat lastbilar åt Scania, anordnat personal kick-offer för Coca cola, planerat IBMs stora kundevent och åkt land och rike runt för att promota sponsorer för TV4s IDOL.