Tennis Director Johan Landsberg har valt att gå vidare från RQT

Efter över 1,5 år som Tennis Director på RQT har Johan uttryckt sin vilja att lämna RQT. Under hans tid har RQT och SWTK haft en snabb och framgångsrik utveckling. Nu väljer Johan att avsluta sin tjänst och gå vidare mot nya utmaningar. En process för att hitta en ersättare till Johan är igångsatt.


Johan Landsberg befinner sig sedan januari 2022 på föräldraledighet. Johan har på egen begäran valt att inte fortsätta sin tjänst på RQT när föräldraledigheten löper ut i Augusti 2022.


”Det har varit fantastiskt kul att vara med på uppstarten av RQT och deras unika satsning. Jag hoppas att vision 2030 kommer att lyckas och önskar alla inblandade lycka till”, säger Johan.

Julius Demburg, Verksamhetsansvarig, beklagar Johans beslut men har förståelse för hans situation och önskar Johan ett stort lycka till i sina framtida roller.


”Jag vill uttrycka min stora uppskattning och tacksamhet till Johan för hans värdefulla insatser under uppbyggnaden av RQT och Stora Wäsbys Tennis verksamheter. Johan har en stor del i att RQT idag är en av norra Europas bästa tennisakademier och att Stora Wäsby Tennisklubb nu erbjuder träning av högsta nationell klass på alla nivåer.


Under Johans föräldraledighet har Julius framgångsrikt axlat rollen som Tennis Director ihop med sin tjänst som Verksamhetsansvarig. För att säkerställa fortsatt utveckling av verksamheten kommer Julius tillsvidare att fortsätta i båda rollerna. Rekryteringsarbetet med att förstärka ledarsidan för RQT Stora Wäsby fortsätter under våren. Mer information om det kommer löpande.