RQT Vinner Väsby Promotion Award 2023

RQT vinner Väsby Promotion Award. Vi är stolta, glada och tacksamma över att vårt hårda arbeta både uppmärksammas och uppskattas. Nu lovar vi att jobba ännu hårdare.

Juryns motivering

Årets vinnare har en uttrycklig vision och mission som grundar sig på en övertygande värdegrund: respect, quality och together. Med tre tydliga huvudområden i fokus: integration, folkhälsa och förebilder. Verksamheten verkar för att vara funktionell för alla.

Med en hög ambitionsnivå där inkludering oavsett ålder, kunskap, etnisk- eller socioekonomiskt bakgrund är en del av gemenskapen främjar finalisten hela Upplands Väsby kommun som en plats att verka, leva och bo i.

RQT har på två år positionerat sig som en av Sveriges mest spännande och framgångsrika racketklubbar för tennis och padel. Idag har verksamheten över 300 barn och ungdomar i träning i Stora Wäsby Tennisklubb. Tennisklubben har över 50 registrerade tävlingsspelare varav merparten kommer från Väsby och RQT Academy. Här tränar tre Sverigeettor och en av världens topp 5 för flickor under 10 år.

RQT har dessutom under 2022 tagit en ledande roll inom paratennis och genomfört Sveriges första paratennis på anläggningen. Initiativet fortsätter och idag hålls träning i rullstolstennis flera dagar i veckan.

För ett arbete som utan tvivel sätter Väsby på kartan gratulerar vi RQT till årets vinnare av Väsby Promotion Award 2023!

Läs mer här!