Organisationsförändringar i Stora Wäsby Tennisklubb
Chefstränare Jens Nillson har valt att gå vidare från Stora Wäsby Tennisklubb.

Jens kommer att arbeta fram tills terminens slut 11/6 och sedan även genomföra vår tävling RQT Sommarlovscup. Sedan har Jens semester resterande tid från 11/6 tom 30/7 då han avslutar sin anställning hos oss.


Efter nästan 1 år som Chefstränare på Stora Wäsby Tennisklubb väljer Jens Nilsson på egen begäran att lämna SWTK och söka andra utmaningar. Jens har under sin tid på kort tid utvecklat SWTK:s verksamhet på ett föredömligt vis när det gäller skapandet av mer tävlingsmöjligheter och mer träningsmöjligheter för samtliga barn och ungdomar i SWTK. För att nämna något så sticker skapande av hela fem sanktionerade tävlingar och igångsättandet av hela 14 serielag ut ordentligt. Det ihop med att vi numera har över 40 barn som tränar 3 ggr eller fler i Stora Wäsby Tennisklubb. En process för att hitta en ersättare till Jens är igångsatt. Jens kommer att avsluta sin tjänst med sista arbetsdag den 26/7 2023.


"Det har varit ett intensivt och lärorikt år för mig och jag ser tillbaka på en fantastisk utveckling för Stora Wäsby Tennisklubb. RQT har en unik satsning mot vision 2030 och har stora utmaningar framför sig. Jag har trivts med mitt arbete och ser fram emot att gå vidare mot nya uppdrag framöver. Jag önskar alla inblandade stort lycka till framöver", säger Jens.


Julius Demburg VD & Verksamhetsansvarig, beklagar Jens beslut men har förståelse för hans situation och ambitioner och önskar Jens stort lycka till i sina framtida roller.


"Jag vill verkligen utrycka min stora uppskattning till Jens för arbetet som lagts ner kring att utveckla SWTK. Jens har en mycket stor del i att vi nu är mer kompletta som klubb där vi har över 40 tävlingspelare i åldrarna 14 år och yngre igång. Det med resultat på alla nivåer. Både internationellt, nationellt och regionalt. Dessutom har vi många serielag igång och även sanktionerade tävlingar som vi framgångsrikt arrangerat. "


Julius kommer fram tills vi har en ersättare klar axla rollen som chefstränare. Han kommer omgående att sätta sig in i arbetet med att planera inför höstterminen där utskick om anmälan redan kommit ut. Skulle vi mot förmodan inte ha en ersättare klar till 1/8 och till 14 Augusti när terminen sätter igång igen, kommer Julius själv att stå på banan som ersättare för Jens. Det kommer således oavsett ersättare eller inte bli något tapp gällande kvalitet och genomförande av den dagliga träningen från höstterminen 2023.

Mer information om tillsättning av ersättare kommer löpande.

Med vänlig hälsning

Julius Demburg
VD & Verksamhetsansvarig

RQT Stora Wäsby/Stora Wäsby Tennisklubb
Tel: 070-1919528