Ny beläggning på tennisbanorna & fler bokningsbara tider till medlemmar!

Hej alla!

Måndagen 14/8 drar vi igång träningsverksamheten igen. Vi är supertaggade och ser fram emot en rolig höst med spännande nyheter som vi tror kommer att förbättra upplevelsen på RQT ännu mer för dig!

  1. Ny GreenSet-beläggning på våra tennisbanor inomhus

GreenSet är ett slitstarkt underlag med mycket fina spelegenskaper. Underlaget är ett av världens mest populära hardcourt underlag och vanligast på ATP Touren.


  1. Fler bantider för spelrättsinnehavare & medlemmar

- Måndag-fredag 19.00-22.00 (banor 3&4)

- Lördag 08.00-10.00, 14.00-18.00 (banor 3&4)

- Söndagar 08.00-15.00 (bana 4) 11.00-15.00 (bana 3) (från 15.00 är det RQT Challenge). RQT Challenge är vårt eget gruppspel där alla är välkomna. Anmälan sker på Matchi.se (RQT).


På ovan tider finns det nu inte längre några fasta bokade tider eller någon träningsverksamhet. Dessa tider är nu istället bokningsbara för spelrättsinnehavare och medlemmar i första hand (om tiderna inte bokas av spelrättsinnehavare eller medlemmar får såklart andra spelare också boka). Vi ser nu fram emot ett härligt häng i hallen med massor av kul spel under hösten!


“Vi är en fantastisk klubb med 10 spelare som är topp 10 i Sverige och ytterligare nästan 30 spelare som tävlar kontinuerligt och gör fina resultat i regionen. Det kräver självklart massor av bantid. Detta blev under förra hösten och nu i våras till nackdel för våra övriga medlemmar. För oss är båda dessa grupper lika högt prioriterade. Därför har vi nu mer träning på morgnar och förmiddagar för en del elever vilket har frigjort önskad bantid för våra medlemmar. Det känns fantastiskt roligt att vi nu har en bra balans kring det här igen”kommenterar VD Julius Demburg


Vi ses på RQT!