Maximus på andra plats i RM

Grattis till SWTK`S Maximus Demburg till andra platsen i Regions Märsterskapen som spelades i helgen. Detta är första gången för både Maximus och för Stora Wäsby Tennisklubb att placera sig i topp 12 i Regionen bland pojkar 12. En fantastisk kul framgång! Maximus tillsammans med RQT Academy Spelaren William Silvstedt Warholm tog hem en tredje plats i dubbelklassen i samma turnering. Stort grattis till båda killarna!
 
Head Coach Daniel Berta kommenterade succén i RM ”Detta är ännu ett steg framåt och ett bevis på att våra spelare utvecklas i snabb takt inom våran verksamhet”.
 
Maxiumus har under året haft det tufft mot dem bästa spelarna i regionen (som många av dem tllhör Sverige toppen bland pojkar 12), men har nu lyckats att prestera bättre än förr och lyckats att vinna mot flertal utav dessa spelare.
 
”Det som känns ännu roligare med dessa framgångar är också att han (Maximus) både slag-och teknikmässigt ligger i topp (bland pojkar 12), enligt mig. Det trots att vi har en massa kvar att jobba på. Det ska bli kul och spännande att se hur hösten blir för Maximus och alla våra andra spelare under denna höst nu när vi är ännu vassare i organisationen” säger Julius Demburg.